01

جلسه آموزش تیم نظارت شهرستان‌های تربت جام، فریمان، باخرز، تایباد و صالح آباد به عنوان ششمین جلسه آموزش نظارت همیاران آب استان، در روز شنبه مورخ 1 بهمن 99  با حضور جناب آقای دکتر کامران داوری رئیس دبیرخانه دائمی شورای همیاران آب استان در شهرستان تربت جام برگزار شد.

در این جلسه جناب آقای دکتر کامران داوری، ابتدا توضیحاتی در رابطه با مبانی و چارچوب‌های کلی طرح همیاران آب ارائه نمودند و اهداف اساسی طرح همیاران که در دو مرحله قابل اجرا می‌باشد را تشریح کردند. طی این جلسه آموزش‌های لازم در مورد نحوه اجرای ارزیابی‌های میدانی توسط اعضای تیم‌های نظارتی ارائه شد. در انتهای جلسه نیز پرسش و پاسخ با نمایندگان حاضر در جلسه در رابطه با طرح همیاران و مشکلات آب شهرستان‌ها صورت گرفت.
در این جلسه، علاوه بر تیم نظارت شهرستان‌ها که شامل نمایندگان جامعه دانشگاهی، نمایندگان کشاورزان و نمایندگان سمن‌های آب و محیط‌زیست شهرستان‌ها می‌باشند؛ مدیر منابع آب تربت‌جام، مدیر جهاد کشاورزی فریمان، و نمایندگان امور آب، جهاد، امور فاضلاب و فرمانداری شهرستان‌های تربت‌جام، فریمان، باخرز، تایباد و صالح آباد حضور داشتند.