عملیات بازدید و ارزیابی از پروژه های منابع آب شهرستان‌های تربت جام، تایباد، صالح آباد و باخرز توسط گروه نظارت همیاران آب استان خراسان رضوی متشکل از نمایندگان بهره‌برداران و تشکل‌های کشاورزی، نخبگان دانشگاهی و سمن‌های آب و محیط‌ زیست، در روز سه شنبه مورخ 15 تیر 1400، انجام شد.

طبق اظهارات مدیر امور منابع آب تربت‌جام در این برنامه که رئیس دبیرخانه دائمی طرح همیاران آب استان "آقای دکتر داوری"، نماینده شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌رضوی "آقای دکتر علیپور"، نماینده جهادکشاورزی استان "آقای دکتر فاطمی" و مدیران جهاد شهرستان‌های تربت‌جام، تایباد، باخرز و صالح‌آباد حضور داشتند. با رصد دقیق کنتور هوشمند آب و برق یک حلقه چاه عمیق کشاورزی در دشت تربت جام که کالیبره و در مدار بهره‌برداری قرار داشت و همچنین یک طرح آبیاری تحت فشار که توسط جهادکشاورزی اجراء شده بود، نظارت توسط ناظرین طرح همیاران شروع شد.

مهندس اختری افزود مقرر شده توسط کارگروه همیاران آب بازدیدهای مستمر از منابع آبی مجاز و غیرمجاز منطقه در جهت بررسی اقدامات دستگاه‌های متولی همچون کاهش منصوبات و مسائلی که در حوزه حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای‌ست، آبفا شامل جمع‌آوری انشعابات غیرمجاز، جهادکشاورزی در بحث آبیاری تحت فشار و مدیریت بهره‌وری آب صورت گیرد.

ناظرین طرح همیاران آب افراد محلی شامل جناب آقای لایق (نماینده تشکل‌های کشاورزی شهرستان تربت جام)، سرکار خانم مهندس شیرمحمدی (نماینده‌ دانشگاهیان شهرستان تربت جام)، جناب آقای حسینی (نماینده تشکل‌های کشاورزی شهرستان تایباد)، جناب آقای اربابی (نماینده تشکل‌های کشاورزی شهرستان صالح اباد)، جناب آقای مهندس یعقوبی (نماینده واحدهای صنعتی)، سرکار خانم دکتر موافق (نماینده سمن‌های آب و محیط زیست شهرستان تربت جام و صالح آباد) و... هستند.

torbatjam02torbatjam01